Tuesday, January 5, 2010

Catatan...Anak Tiga




Hehehehe..iyer..anak tiga......camner agaknya kalau anak saya sudah tiga orang...harus rumah ku yang memang sedia berantakan akan bertambah berantakan dengan sangat hazab.....iyer..betul..

Err saper budak lagi sorang tue.... ehehe itu nama dia Irfan...umur dalam setahun lebih.... semalam ku kidnap dia dari rumah Mak Long budak-budak nieh.  Mak Long dia orang baru bela budak lain....si Irfan dan Puteri adik dia...baby lagik....sekala sekala jadi babysitter aper salahnyer.... bagi dia main ngan Abang Iskandar ngan Kakak Izzati....

Alah kira sedara jugak la ngan mak ayah Irfan nie.... adik kepada suami kakak ipar aku tue....


 

Ringan sungguh la dak Irfan nie...bila dia duduk sebelah dengan Iskandar....baru nampak...hish besar dah anak aku nieh..ingatkan kecik lagik..... Irfan nie nak jek ngan orang...tapi ada sikit takut-takut mula-mula... boleh tahan gak nak berebut mainan ngan Iskandar...

Yang Iskandar pulak leh tahan kedekut.....aper jek si Irfan ni nak...seme dia bagi Mummy soh simpan....cemburu pun yer jugak...Mummy dok dokong jek dak Irfan nieh... memang ringan laaaa.... suka tengok dia senyum...comel...well budak-budak mana yang tak comel betul tak??


 


kidnap dia kejap jek....lepas tue bawak pergi beli KFC kejap..dalam kereta..mak aiii..bergaduh sakan sana sini.....pening Mummy jap.... lepas beli terus gi umah Mak Long..... makan kat sana...sekali Irfan pakat lena.... tinggal la dia ngan adik dia....

dapat dukung baby...hish rindunya nak ada baby...agak-agak tahun ni ada tak rezeki nak tambah no. 3... hhhmmmm...



http://azimahas.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

please be nice to me