Monday, January 4, 2010

Catatan....Izzati Sekolah Baru



Inilah tadika baru Izzati.  Tadika Aulda Mesra.  Ada beberapa cawangan lain gak.... Tadika Aulad ni ada blog nak tau kat mana cawangan-cawangan dia...boleh Masuk Sini.  So inilah tadika baru Izzati, teramat la dekat dengan rumah teramat la dekat dengan rumah Mak Long dia..so this time Kakak tak leh nak asik ponteng jek...dah 6 tahun kene serius sikit belajar....

 

Ini uniform baru saya.   Sangat comel kan..sila puji..... ehehehehe...

 

nampak sangat Kakak baru bangun tido kan...Mummy kul 5 dah bangun.... sekali leh bantai tido balik...sedar-sedar aiyakk sudah cerah...kelam kelibut Mummy kejut kakak..sib baik Mummy cuti hari nieh.... masuk tadika kul 8.20 tapi kul 8.00 dah siap hantar dah....tengok tengok kejap dia kat tadika baru....

 

 

lum panas enjin lagik.... belum start berkawan lagik.. Mummy harap Kakak pandai bawak diri....

 

 


Moga moga Kakak rajin belajar dan jadi anak yang solehah yer.....



http://azimahas.blogspot.com

3 comments:

  1. moga terang hati n menerima pelajaran dgn mudah..AMIN

    ReplyDelete
  2. Mah...sedih je aku tengok gambo zatie kat sekolah...aku dok bayangkan iicha sok cam tu gak le..kena bawa diri...

    ReplyDelete
  3. wyra...aminnn....


    dek jangan sedih-sedih..ko kene happy sebab dia nak pergi sekolah..itu dia bukan sedih..lum jumpa kawan lagik....time balik haku tengok happy sokmo dia.....dah dapat kawan la tue....

    ReplyDelete

please be nice to me