Wednesday, December 2, 2009

Catatan....Earn More Money - Catcheye

Assalamualaikum,

Sebelum tue (Niza akak copy paste kat blog awak yer...... eheh...)




Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level...

ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register.
1.klik SINI
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma...

P/s: aktiviti terkini catcheyes akan diadakan di Penang Times Square pd 21/11/09. Anda juga berpeluang memenangi laptop melalui pertandingan answer,refer & win. Semakin ramai anda taja,semakin cerah memenangi laptop,semakin banyak komisyen awak dapat akhirnye...
terima kasih atas masa awak...

jadi tunggu apa lagi???JOM KLIK SINI>>>> http://www.catcheye.com.my/?r=7578




http://azimahas.blogspot.com



No comments:

Post a Comment

please be nice to me