Thursday, December 3, 2009

Catatan....Iskandar



Tiap-tiap malam memang kene berperang dengan budak-budak nieh.  Rumah Mak Long dah tak ada Cartoon Channel so tiap-tiap malam dia orang balas dendam tengok PHDC kat rumah...emak dia pun dah tak ada favourite cerita nak layan, so bagi can je lah...

Malam tadi kul 11.30 malam jek nak tak nak memang kene paksa budak-budak ni tidor, kalau makin dilayan makin menjadi-jadi tengok kartun. Sampai pukul 3 pagi pun boleh.

Lepak dalam bilik gelap gelita.... bukak tv yang memang dah hazab dalam bilik tue.  Rupanya TV2 ada tayang cerita 101 Dalmations....

Iskandar :  Mami...aper tue mami?

Mummy: Dog

Iskandar:  Butan aaa mami....itu anjenggg....

Mummy: ?????? (sambil tergelak)...

banyak lagik dialog busuk budak nieh....nanti-nanti lah yer....tak ada idea nak blog haper...



http://azimahas.blogspot.com



No comments:

Post a Comment

please be nice to me