Tuesday, December 15, 2009

Catatan....Cerita Hindustan

Hahaha..tetiba nak citer apsal citer hindustan kan..

errrk..orang kata  sapa yang minat Hindustan dia tak layan citer citer Korea nieh...eh aku layan..cuma tak ada masa jek nak tengok citer bersiri-siri tue..malas nak download pun satu....mengharap orang..saper nak layan haku....hehehehehhe

Ehehe...tengah hari tadi sakan ku meng youtube lagu lagu citer hindustan...ahahaha...

antara fav movie haku...




Mujhse Dosti Karoge nieh.... okey la..lagu lagu dia aku tak berapa nak ingat..tapi cerita dia aku suka..provided hero pun hemsem..ngeh ngeh ngeh..time nie sanggup beli VCD tue nak tengok nyer pasal..wayang-wayang ampun laaa...non hado la...tak ada masa dah....tapi kan naper cam tak pernah tayang jek kat tv citer nie ek..ker haku yang ala-ala terlepas nak tengok...asik la dok ulang tayang citer yang sama jek




Ini kalau tayang kat tv..kalau boleh..kalau boleh yer...aku memang tak nak lepas peluang la nak tengok....eh I bukan peminat Salman Khan tau... I peminat Ajay Devgan ngan Aishwarya Rai...ngeh ngeh ngeh.... tak tau kenapa minat sangat citer nieh padahal satu hapah lagu dia pun haku tak tau..eh wajib ker kene hapal lagu lagu dari citer hindustan nieh..ngeh ngeh gneh.....mungkin jalan cerita dia yang menyentuh hati...well kalau tak meleleh ayor mata tengok hindustan nie bukan la hindustan namanya..yer dok.....




Iyer....iyer..iyer..lagu-lagu dalam citer ini adalah sangat sedap di dengar..masa mula-mula citer nie keluar dulu......Humko Hamise Churaloooo.....wahhh.....layan perasaan tawwww ah kak.... huhuhuhu walaupun citernye heroin mati..tapi ku sukak..sangat sukak...ehehe time nie En. Abie tengah dok mengorat I....siap belikan lagik VCD original tau...original.....utk dihadiahkan pada I.... err I tak layan wayang... I layan CD jek..ehehehehe....hamsap jek ko ajimah... Aishwariya Rai adalah sangat lawa... gandingan dengan Shah Rukh Khan pun sangat kena....

antara lagu lagu dalam ini pilem...

Humko Hamise Churalo....
Chalte Chalte
Aankhen Kuli...

hero hero filem ini pun lazat berkrim disukai ramai..hahahahahaha....tiru ayat ko zel...err citer ni pun tak tayan kat tivi kerrr....hhhm..sekali sekala kalau layan Mohabbatein ni mesti syahdu kan... ah kak tak subscribe B4U yer....tok sah ckp suh tengok kat situ..lempang kang...(garang ko jimah)




Huhuhuhu..citer nie akak tengok dua kali kat wayang tawwww...... citer ni paling syahdu sekali.... ish ayor mata keluar cam ayor terejunnnn..... tak reti reti nak stop..melimpah ruah cam banyak sangat stok airmata ni taw...... nak nak kalau cerita yang melibatkan family nie..memang syahdu syahdan... ah kak suka gandingan Shah Rukh Khan dan Kajol sangan comel dan sherashi bershama...

lagu favourite ah kak dalam citer nie... BOLE CHUDIYAN...(boleh???) hehehehehe... seronok..time tengok lagu nie pun haku leh meleleh ayaq mata..aper kessss.....tapi citer nie memang best lah..... rasanya citer nie pun time Deepavali jek depa dok tayang....haishhhh....cam tak puas hati je kan haku nieh...awat citer best best susah nau nak tayang kat tivi ek....

and last but not least....MY OLD TIME FAVOURITE....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

TARA!!!!!!!!!!!



(rasanya citer favourite haku mesti ada Shah Rukh Khan dan Kajol)

kalau saper tak layan citer nie haku tak tau lah kan..haku rasa time citer nie keluar dulu meletup-letup kat panggung..... sanggup tau i amik cuti semata-mata nak tengok citer nieh..sanggup tau ku paksa bestpren haku walaupun dia dah tengok nak tengok citer nieh..sanggup taw...ku hangkut anak sedara haku yang umur dia masa tue baru 4 tahun tengok citer nieh..... penyudahnya dia paksa mama dia beli VCD citer nie dia layan citer nie tiap tiap malam..hahahahhah penyudahnyer haku kene marah ngan Mama ngan Papa dia bawak ajaran sesat....kah kah kah.....lawak tul...

And almost all song dalam citer nie masa tue laaa..haku hapal tawwwww.....

Kuch Kuch Hota Hai
Ladki Baadni Anjane Hai
Koi Mil Gaya

and a few more..yang ku lupa taju tapi kalau dengar memang hingat la...

NI LAGU SATU CITER YANG HAKU TAK PENAH NAMPAK KAT TIVI....

errr ah kak ko yang hazab ker...ataupun memang tak pernah keluar tivi...hahahahaha...

adush..cam nostalgik jek pulak ku layan citer citer hindustan nieh..

mana taknya...En. Abie pun kaki hindustan gak..cumanya dia tak mo ngaku jek....

Tapi citer hindustan sekarang tak best cam dulu-dulu la.... ker sebab haku yang dah tak sempat nak layan ek....hhhhmmmm.....





http://azimahas.blogspot.com

5 comments:

  1. kuch kuch ho ta hai jgk pencetus kegilaan melampauku terhadap cter hindustan hehe

    ReplyDelete
  2. ya betul Mar....citer nie la membuatkan kegilaan melampau pada citer citer hindustan....sebelum tue minat dah dah tengok citer lagi giler...ehehehehhe

    ReplyDelete
  3. dil to pagal hai...
    hum sath sath hain...heheh

    ReplyDelete
  4. ehehehe..shah rukh tue cam tak kene jek ngan heroin lain...eheh

    ReplyDelete
  5. Anonymous2:50 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me