Wednesday, December 16, 2009

Catatan....The Biggest Loser Asia...



Sebenarnya tak tau nak update apa pagi nieh. No idea...ada la gambar-gambar anak-anak dok amik malam tadi..tapi rasanya petang-petang sikit baru nak blog kan pasal budak-budak tue...

So pagi ni ala-ala kosong pulak..kosong ker? So dok ronda-ronda blog orang sementara klik klik nuffnang... termasuk blog Kaseh....dia citer pasal The Biggest Loser Asia malam tadi..memberikan haku idea utk memblogging...

Sebenarnya haku kan selalu terlupa pasal The Biggest Loser Asia ni setiap Selasa tau...malam tadi mujur budak-budak tak bising nak pajak tv..dapat la tengok...

Yes..the Goddess has been eliminated..... What so Goddess about this Goddess..damn.... ko dah terkeluar banyak pulak membebel-bebel....dah terkeluar sudah ler.,.panjang berjela pulak dia punya komen..orang lain pun naik menyampah dengo ko nyer komen,....agak-agak kalau orang Philippine masuk sini dia paham tak aper aku tulis...ahaksss...

Lantak pi la kan.... time tu la pulak buat luahan perasaan..time tu la pulak nak bagi tau aper tak puas hati..time tue pulak nak kondem ko nyer team mate.....aiyakk....girl.... its a win win situation....either you win or not..you still win something and gain something from that show....what the....eh apasal haku emo lak nieh..ahahhahahaha....mana tak... menyampah pulak dengo dia membebel-bebel tue....

Padahal Blue Team sebelum nie tak ada pulak nampak cam bergaduh aper seme bagai...

Fuh nampaknya orang Asia pun dah kurang sopan santun dah...next week tengok promo trailer dia cam ada gaduh-gaduh gak bagai...

Anyhow.... i'm proud to be part of Asia..sepanjang tiga episod aku tengok TBLA nieh... tak nampak lagi yang cam ala-ala time bersenam tue cam nak give up giler giler..compare to the US nyer siri..hahahah bias ker mak...dulik!!! bukan dia orang paham pun...errrrrrrr sekali paham padan muko....

Even Kevin pun walaupun for starter dia tersilap langkah...but still nampak dia tak ada la cam pressure sangat...tapi muka si Kevin tue cam stone jek....eheh..

Ku support Kevin..... memang ku mengharap dia akan pergi ke final... hopefully dia boleh cope dengan seme rutin kat Villa tue...

Well mungkin sebab orang Asia kan..tengok dia nyer trainers pun soft jek.... tak cam si Jillian tue..huhuhuhu..no wonder la siri US dok cam give up jek mula...kene kerah abih-abisan...haku lupa pulak nama trainser TBLA nieh...ehehehe..

Next week kalau tertengok mungkin ada la kot entry pasal TBLA nieh...

eh korang kalau korang suka ngan TBLA nie klik nanag aku 10 kali yer..

kalau tak suke..klik gak.. 20 kali..ehehehehehe...











http://azimahas.blogspot.com

10 comments:

  1. Betul, menyampah tengok dia emo tak habis habis sikit sikit menangis sebelum elimination. Dah out tu sindir team sendiri "You better not be eating all the time as usual" then ada sorang tu menyampuk "I thought you are the 1 that eat more than us?" hahaha tak boleh blah.

    Nama pun perasan. Goddess kononnnnn

    ReplyDelete
  2. Nama pn TBL 'ASIA'...
    sure x mcm omputih sana..
    org asia ni EQ kureng.........

    ReplyDelete
  3. hahah itu lah what is so goddess sangat...ehehehe..

    tak per..kita layan jek dulu citer nie sampai abih...

    ReplyDelete
  4. mah.betol2..aku pun menyampah ngan goddes tu.. nampak sgt hipokrit dia sepjg bersama ngan team biru tuh.. bebel plak masa dah terkeluar tuh..

    apa2pun kevin comell..!!! heheh

    ReplyDelete
  5. yezzaaaaa.......idup kevin..agaknya kalau dia dah kurus mesti hemsem kan...

    ReplyDelete
  6. tu la masa dah kena berambus tu la dia nak bebel2..lempang kang baru dia tau hehe. nampak sgt x leh nak terima kenyataan hehe

    ReplyDelete
  7. kite xtgk TBLA yg miinggu ni hopefully dpt tgk yg ulangan..bz ms mlm kejadian..ada pertandingan drama utk stdn...

    ReplyDelete
  8. hahaah itu ler pasal..pastu leh ckp lagik kalau blue team kalah..you know why....hampeh jek...

    ReplyDelete
  9. Aku pun sokong kevin..yay!

    ReplyDelete
  10. Anonymous2:50 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me