Tuesday, December 15, 2009

Catatan....Camne Nak Tambah Duit??


 (gambar adalah cilok pakcik gugel)



Assalamualaikum,

Apa yang nak kubebelkan hari nieh.  Tak ada idea langsung.  Weekend lepas tak ada aktiviti pun.  Abie tak ada kat rumah outstation. Nak jalan-jalan ngan anak-anak pun fulus mania alkureng.  Arrgggh....

Cuti tinggal dua hari setengah rasa nak perabihkan cuti jek.... tapi tak tau nak pergi mana..iyelah...fulus mania alkureng.... mana leh nak jalan-jalan...

Citer pasal duit nie kan....korang ada cara tak camner nak dapatkan duit dengan cepat tanpa merompak, meragut, pinjam along dan segala yang haram yang lain....huhuhu

Aku rasa rata-rata memang seme ada financial problem kan..tidak terkecuali haku...ikutkan kiranya haku nie dah ala-ala cam nak terduduk gak la bila kenangkan financial problem nieh...so itu pasal la sakang dok promote suh korang klik nuffnang haku tue...mana tau kot kot dapat duit sampai juta juta ker..(mimpi jelah..eh tapi tak mustahil kannn..ekeke)

Nak tau tak dua tiga minggu ni keje haku dok la surf internet...dok carik carik program yang jana wang nieh (motip?? haruslah nak tambah duit kannn..) Tapi kan..aku masih ragu-ragu pasal program-program nie seme...betoi ka leh buat duit..sungguh ka...harus la keje banyak kan..nak kene spam orang bagai segala dengan email-email kita suh register bagai nie kan....

Hhhm....kalau korang masuk blog haku nie..tetiba ada join program-program cam gini....dah dapat duit at least laaaa ratusan ringgit....sila promote ke haku yerrrr..mana tau haku terbuka hati nak join korang...cepat..peluang sekali sahaja..tetiba..sekali tak join haku kene marah ngan korang...

Sila letakkan diruang commentssss..ngeh ngeh ngeh...





http://azimahas.blogspot.com

1 comment:

  1. Anonymous2:51 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me