Thursday, November 12, 2009

Catatan...Terkenang Semasa Dulu

Assalamualaikum,

Saja terkenang-kenang masa dulu.  Gambar-gambar ni seme dah di upload di FB, kalau sapa-sapa nak tengok muka innocent haku, boleh la masuk FB.....


cuba cari yang mana satu aku...ahaks..rasanya muka aku tak berubah dari zaman sekolah sampai la skrg cuma perbezaan badan sahaja yang ketara.... gambar kat atas nie masa tingkatan 4.... ini memang antara-angara geng-geng kamcing time sekolah dulu.....tudung bulat hoccay...ahaks aku ni sekolah agama lerr....



jangan tak tau..zaman dulu kala lagik dah ada awning dah tudung...la nie jek dimodified kasi cun..zaman dulu cam gini la tudung awning masing-masing... ahaks...bulat jek....punya la nak kasi cantik...konon masa tue cun abih dah tue....eh eh memang cun haper..ngeh ngeh ngeh.... gambar kat atas ni masa tingkatan 3...baru lepas SRP (arrgh SRP tawww bukan PMR...ehehehe)



time ni haku hilang ingatan kejap... tapi aku ingat kami seme gi congkak join camping..tak sure sekolah ker mana yang buat....ish...


gambar adalah halus...harap maklum..... antara rakan-rakan sekelas yang memang kepala masing-masing sempoi....how i miss the school days...


kat atas ni are my bestie.....BFF yer... alhamdulillah..berkat FB, jumpa balik dia orang nie seme.... update la kisah masing-masing..... Tingkatan 5, Jamuan Akhir Tahun


Bukit Cherakah ni ada lagi ker ek.... jakun dulu2 datang sini..... eheh...sungguh inesen muka masing-masing...

moga-moga silaturrahim akan terus kekal....amin....


http://azimahas.blogspot.com


4 comments:

  1. Chik, muka kau memang maintain dr zaman sekolah lagi la. Aku tengok tak ubah pun...kat itm pun sama...skrg pun masih sama...caya la kau...

    p/s: apa rahsia nye??? he he he

    ReplyDelete
  2. Bukit Cerakah tu ada lagi...dulu kan eynda selalu pegi briskwalk dgn family masuk rumah 4 musim tu....sekarang ni musim winter kalau tak silap...

    ReplyDelete
  3. yela..kak azimah nye muka...dr sek mmg maintain smpai la..bezanya lani..lawa..haha

    ReplyDelete
  4. hehehe kan kan..muka i tak berubah...ngeh ngeh ngeh...rahsianya....tak dak rahsia punggg.....

    eynda..ada lagi ek...ingatkan cam dah terkubur jek bukit cherakah tue...

    ReplyDelete

please be nice to me