Wednesday, November 11, 2009

Catatan....My Dearest Parents


Sebelum lappy aku crash minggu lepas aku sempat scan gambar-gambar arwah ayah ngan ibu...tapi yang paling aku nak kongsi dengan rakan-rakan blogger adalah gambar-gambar ini.

Orang dulu-dulu kan memang terserlah kecantikannya...aku dah tayang kat FB... ramai kata muka aku iras muka ibu....ada gak yang cakap ibu lagi cun banding haku...ahakss..idok ler ku kecik ati sebab memang ku akui Ibu sangat lawa masa dia muda muda dulu.... Ayah pun tak kurang handsomenyer...

So lihatlah gambar-gambar klasik nieh...



banyak-banyak gambar, gambar kat kat atas ni was my favourite....sangat klasik kan



walaupun sekeping gambar ini masih ada lagi yer .....



graduation day ayah....



nampak tak baby tue...itu adalah aku yang masa itu baru berumur 10 hari....(mengikut kata ibu)....


missing my parents so much.....hhhmmmm

http://azimahas.blogspot.com


5 comments:

  1. ha ah le kak..mmg ibu akk lg cun melecun dr akk...mesti banggakn ibu n adik bradik akk sbb ayh akk graduan..

    ReplyDelete
  2. hehe//ibu cun dr anak...ok la ..sape lg nak puji ibu kte klu kte x puji nya..ye tak?

    ReplyDelete
  3. hehehehe...aper nak buat...tapi anak dia still dapat tempias dari mak dai jugak...eheh

    ReplyDelete
  4. mah...bestkan time sekolah dedulu...klu di beri peluang...rasa nak ulang balik kan...

    ReplyDelete
  5. dek ko ni salah topik reply ni dek..eheh

    ReplyDelete

please be nice to me