Monday, November 16, 2009

Catatan....Poya Poya


Salam,

Sebelum tu, memula nak ckp ngan Zel ngan Rehan aku cilok gambar kat blog korang yer..nanti esok aku upload gambar dari camera aku pulak...mak terlupa nyah nak bawak camera hari nie...... tak per..nanti ku upload segala gambar tok nenek yang ada.... ehehe..gambar bibik pun ada..ehehe....

Lama dah kita orang tak poya-poya bersama......setahun ada kot......jumpa pun hari jumaat lepas..biasa la acara ponteng memonteng telah berlaku hari Jumaat lepas.... huhuhu kalau la ada dak opis baca blog haku nie haru biru jadinya....



eheh antara rakan poya-poya.... ada geng C99HTN yer...eheh.... Organiser C99HTN pun ader....



Dah lama tak jumpa..memang riuh rendah jadinya.... aku pun sampai tak tau nak join borak mana satu..yang pasti gossip mesti banyak....seronok gituk.... .. Thank to Ira sebab menjadikan rumahnya sebagai mangsa kami berkumpul dan menyepahkan dan menumpahkan air pepsi...ekekeke... horror tul air tumpah tue...

Dan tahniah buat Sha atas kelahiran baby boy...welcome to the world...esok nanti ku tepek gambar-gambar yer.....




ini makanan yang kami dok makan haritue...tong tong masing2...ini ler hasilnyer.... muka tak nampak tangan haku pun jadi lah...ahaks.... huhuhu masing2 datang dengan perut kosong.... ...mengorder pulak makan masa sampai satu jam...sib baik tuan rumah masak spageti......eheheh macih Ira...

Cam konpius lak kan.... melepak kat rumah Ira.... ada pulak gambar baby Sha.... lepak rumah Ira, rumah Sha pulak kira dekat...dapat tau pulak Sha baru lepas bersalin lepas lepak gegas pulak rumah Sha.... abih rumah Sha satu group lak pi meroyan kat Ikea...haku?? tak dapek la..dari sakit hati pegi tak beli pepe baik tak yah gi langsung...hahaha lagipun dah petang....jumaat lak tue...tak koser den nak hadap jem nak balik tue nanti....

Err niza..uwaaaaaaaa....... iyo iyo ku nak contact si Isra..ahaks...

No comments:

Post a Comment

please be nice to me