Wednesday, October 21, 2009

Catatan....Jatuh..

Assalamualaikum

Cerita kali ini agak memalukan haku la jugak....tapi still nak gak dok canang kat orang ek...ekekekek... dah tua bangka pun leh lagi jatuh.... abih apa nak buat...

Masa Open House co. aritue....aku pakai baju yang kiranya kain dia ala-ala susah nak langkah panjang (kain disalahkan...)...

Nak jadik cerita...aku ala-ala terbizi la haritue....aku tengah pegang jug kiri kanan...jalan ala-ala nak control ayu...sekali entah macam mana...kaki aku terpelecok...oh mak kau!!!.... i jatuh melutut you atas jalan tar...huwaaaaa.... lagi best.. i jatuh betul-betul kat tengah-tengah orang yang ramai cam nak mampus...yang mostly keliling nya adalah jantan-jantan....

haku dah malu gilerr...ditambah dengan lutut yang sakit.....mujur laaaa aku tak mandi air sirap...jug masih sedia control ayu.... argggh...... malu malu malu....tengah taip nie pun rasa nak menjerit jek malu.... buat tak reti jek ler...lepas letak jug haku terus lari pergi meja ex boss..menyorok....nak cover malu...

tetiba rasa lutut tue pedih jek...sohih la luka...cek cek kain mujur tak koyak...sekali selak jek kain omak.... memang lukooooo.... ni lah lukanya...gambar adalah kurang jelas.... tapi memang berdarah ler....dah tetua lutut leh cedera lagik...




itu adalah kecederaan pertama....dan selang dua hari...eh bukan dua hari.... aku jatuh lagik.... huwaaa..kali ini jatuh kat station komuter kajang pulak.... betul-betul aku keluar komuter..tue..aku terpelecok lagik...dan lagi sekali jatuh melutut....arrgggh.....orang tengah berpusu-pusu nak keluar komuter time tu la pulak haku jatuh...

cam la tak leh nak tunggu time tak ada orang dia nak jatuh...uwaaa sengalnya kaki tak leh nak cakap la kan.... jalan dah berdengkot...... masuk jek dalam kereta.....terus ckp ngan abie...

"tak tau la siapa yang puaka...kasut nie ker ataupun memang kaki nie puaka....dalam masa dua hari dua kali dah jatuh..."

sakit tauuuu...malam tue abie tampal koyok kat peha..sebab memang sengal gilerrr....

hari senin...urat haku bengkak tauuu..sakittt.... tapi yang pastinyer.... malu haku lagi lebihhhh....

huwaaaa....

 



http://azimahas.blogspot.com


3 comments:

  1. adoi mahhhhh ..
    kasut ko tueeeee ..

    pi beli kasut baru .. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Anonymous2:41 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me