Wednesday, October 21, 2009

Catatan....Andai Itu TakdirNya








Tetiba hari ni nak cerita pasal novel nieh pulak.  Novel  ni sebenarnya dah lama aku beli.  Dan dah berulang-ulang kali ku baca... Kalau ku dah letakkan dalam blog nie maknanya its highly recommend la... cewah cam la blog haku ni glemer seantero malaya....

Gigih buat entry nak ekut Mak Mencah ngan Mak Yayep....ke arah 16k kikikiki....

Siti Rosmizah ni lawyer..dan aku tak sangka sebagai lawyer dia boleh buat cerita yang sangat-sangat meruntun perasaan aku...well you know me.....sangat senang tersentuh hati... Apeng kalau jumpa Siti Rosmizah ni kat court kem salam yer..mintak la otograp on behap haku...ehehehe...

Disebabkan stok novel haku sudah kehabisan makanya memang ku ulang-ulang baca buku yang ku rasa best...so pagi tadi buku ni jadik mangsa.....

PERINGATAN KEPADA SESIAPA YANG MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM SILA JANGAN BACA BUKU INI KALAU ANDA MANUSIA YANG JENIS MUDAH TERSENTUH!!!

hahahaha dah la haku berdiri....baca part-part yang syahdu pulak tue.. 10 kali baca pun 10 kali gak nak menangis tersedu-sedu... memang sangat-sangat sedih okey cerita nie, dan memang meruntun kalbu.... dalam komuter hazabnyer nak cover airmata dengan orang yang ramai tue kan...padan muka sapa suh baca dalam komuter...

So pada peminat-peminat novel yang belum baca is highly recommend this book... ku tak buat sinopsis la... baca je lah..i ni jenis tak percaya dengan penulis2 baru nie. oops sorry bukan tak caya takut rugi beli...tapi citer ala-ala jek bila tengok buku ni dah banyak kali ulang cetak....rasanya memang best...kalau tak takkan dah berkali-kali ulang cetak (that is my tips kalau nak beli novel baru ehehe...)....

So sila lah baca yer.... second book Siti Rosmizah ni pun okey.. Cinta Kau dan Aku....kelakar...

tetiba nak kene buat blog baru ker pasal novel...eheheh takut hot hot chicken shit jek....ngeh ngeh ngeh...

anybody can recommend me good books....i pembaca tegar novel melayu....english nie mau berbulan ku nak perabihkan..disertakan dengan kamus disebelah...ekekekekekek




http://azimahas.blogspot.com


1 comment:

  1. dan kerana no vel ini juga buat air mata ini tak benti2 mengalir dr pukul 10 pagi hingga ke dinihari (2 pagi)...huhu cegenggg sungguh..benci kena gelak ngan laki je

    ReplyDelete

please be nice to me