Tuesday, October 20, 2009

Catatan.....Open House Co.

 Assalamualaikum,

Wah cam dah lama beno haku tak hapdet blog ek...iye ler..  ala-ala sibuk kaedahnyer...err sibuk ker..ngeh ngeh ngeh..

Hari Khamis minggu lepas 15hb, Kumpulan Prasarana ada buat open house utk company and all his subsiadiry yang ada kat k.l nie lah...

Dengan secara tak sengaja haku pun ikut sekali terinvolve la join AJK bertindak nak organize jamuan nieh..

errrr malas nak citer pasal jamuan nie ler sebab sampai hari masih lagik dok diperkatakan...so aku tak mau citer pepanjang..bior ler..bagi aku, aku seronok sebab aku dapat jumpa kawan-kawan lama masa kerja kat PUTRA dulu....

Mengimbau kenangan lama....walaupun tak dapat jumpa semua jumpa dua tiga orang pun best jugak ngeh ngeh ngeh..



pakwe pakwe kat atas nie yang bangan tolong haku pasal decoration masa jamun raya lepas..kredit to them...sian depa buat keje dalam gelap....

 

antara rakan-rakan lama yang jumpa.... yang pakai baju melayu putih tu ex boss....ehehehe..sempoi nyer boss...

 
ini pun rakan-rakan lama jugak yang pernah sama-sama kerja masa zaman PUTRA dulu.... ex ex the most beautiful secretary..muahahah ex ker..still beautiful maa walaupun alignment lari....hahahaha..

 

gambar yang berdua tue tetiba i rasa sungguh gedik dan sungguh vogeh hoccay....

 

yang kat atas nie mostly rakan-rakan baru kat Prasarana...cewah baru ker...almost 4 years in this company..this is part of the family la jugak.....

 

hahahah jangan tak tau...cik puan ajimah ni sebenarnya suka berkaraoke..tapi haritue..dah petang orang dah tak ada baru la berani nak naik pentas...itupun dok sakan terkinja-kinja baru perasan rupanya Chairman ngan MD tengah makan kat meja betul2 depan pentas...wat tu du wat tudu..... hentam saja la labu....

errr nampak slim lak i pakai baju tu kan...ahaks..sempat lagi tue...hahahahahah





http://azimahas.blogspot.com



No comments:

Post a Comment

please be nice to me