Friday, September 4, 2009

Catatan.... Bengang!


Salam, waktu sekarang pukul 6.20 petang. Saat dan ketika ini saya masih di KL Sentral. Komuter sgt hazab entah brp makian dlm hati pun saya tidak tahu. Memang pahala puasa saya sangat kurus hari ini. Bayangkan org sangat ramai tapi kami terpaksa menunggu komuter yg datang hampir satu jam. Gila! Sesuka hati nak cancel tren. Buat pengumuman dgn tak bersalah langsung. Dgn polis bantuan kerek giler dan 2 hari berturut sy mengalami keadaan yg sama. Saya adalah sangat bengang dan marah! Motif gambar? Tak ada motif pun.

4 comments:

  1. Salam

    saya jarang guna tren tapi pernah guna. Memang sesak dengan orang ramai. Sepatutnya ditambah lagi jumlah tren/kekerapan.

    Di tv ada iklan galak membaca walaupun dalam tren. Tapi nak selit badan pun tak boleh lagi nak mengepak baca buku.

    ReplyDelete
  2. Chik..aku setuju ngan kau. Dulu masa aku keje kat KL dulu pun, aku facing the same problem...tunggu tren mcm bleh nak tetido.
    Klau ada tikar, aku bleh bergolek kat situ...

    ReplyDelete
  3. sangat sakit hati..... masalahnya dua hari berturut kena....effect sampai ngan en. somi pun sama bengang...huhuhuhuhu..sakit jiwo den...hari nie..bawak keta....

    ReplyDelete
  4. bukan aje naik tren mah... naik keta pun leh kuruskan pahala jugak..

    kalau da sibangang ni dok kanan bwk 60kmj.. ko rasa WAJIB tak sondol jek keta dia???

    ReplyDelete

please be nice to me