Monday, August 24, 2009

Catatan.....Hari Pertama Puasa

Salam,

Asalnya nak buat entry tanpa gambar....tapi dok pk-pk cam tak syok pulak kan..so adalah gambar-gambar entry kali ini dicilok dari Pakcik Google....

Hari pertama puasa haritue...ku berbuka kat rumah Abang Adi kat Sri Damansara...tak ada plan pun asalnya..tapi disebabkan Kak Liza (in law) order kuih raya dan dia nak sebelum 27hb maka dengan ini adalah aku mengajak en. suami pergi ke Sri Damansara tue...

En. Suami pulak tengah demam..dia kata kalau dia tak bengong..boleh la pergi... Alhamdulillah dia tak bengong....so dapat la kita orang pergi...

Seronok berbuka ramai-ramai dengan anak buah bagaikan dari berbuka berempat beranak jek....

Inilah sebahagian jaudah berbuka puasa kita orang haritue.....

beli kat PARAM ler...aper lagik...nak buat sendiri tak reti ler..


Roti John...eheh...



ikan bakar....dibakar oleh Abang aku ler...air asam disediakan oleh en. suami...




sambal sotong...yang dimasak oleh Kak Liza...kakak ipar den..

Haku buat aper?? Menyibuk dan menyemak ada ler....eheh...

santak gak perut haritue....

Hari Sabtu nie ada lagi buka puasa adik beradik....kali ni semua ada...kat Sri Damansara jugak...
Abie dah plan nak masak ayam percik dia kata kita pergi awal2..kita memercik ayam kat sana...

aku no hal jek...tapi dalam hati dok pk ingat nak masak Spageti lerr..okey dok...hhmmm





1 comment:

  1. Anonymous3:19 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me