Friday, June 26, 2009

Catatan........Tag - Ila Cik Puan Rerama


Aku dah lama tak layan tag nie tapi disebabkan petang ini bukan petang dari pagi...free jek....layan la tag si Ila ni yer....

Panjangnya Tag neh ye..ekekkee..

1. Apakah hubungan awak dan dia? (Sesiapa pun boleh)
Dia suami saya

2. 5 impression terhadap dia
-hangin
-kelakar
-peramah
-'rajin' (kenapa ada benda tue..only me yang tau ahaks..)
-sayang saya

3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak
o.m.g....i cannot think.....tak ada ker benda memorable awak buat kat saya ek Bie..ekekekke...ada...tapi petang nie mental block..... hhhmmm zaman bujang..... melayan kehazaban hati aku sampai kul 4 pagi....(masa nie bercinta ngan orang lennnn)

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak
"Kalau Imah setuju jek, saya tak fikir panjang dah terus saya masuk minang awak"

5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan
helllo he's my husband hoccay..op kos la i sayang dia.... I LEBIU ABIE...

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak akan
musuh?????..i never make friend with my enemy...(ada ker enemy???)

7. Kalau dia kekasih awak. awak akan:-
jawapan yang sama seperti no. 5

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana:-
sikapnya yang melawak kadang-kadang tak kene ngan masa....ehehe..haperda merapu nyer jawapan...

9. Overall impression ttg dia:-
kelakar......kawan la ngan dia.....ada je lah lawak dia yang buat...

10. The most desirable thing to do to her/him:-
hhhmmm....romantic candle light dinner....on our anniversary.......surprise thingy with no kids.... with me wearing sexy lingerie....(muahahahahahahahaha..... Abie sengih la tue...)

11. Apakah awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?
first impression orang akan kata saya nie garang dan sombong...... selepas kenal saya adalah manusia yang concern pasal orang sekelilingnya...ngeh ngeh ngeh...

12. The character of you for yourself?
suka bimbang tak tentu pasal......

13. On contrary, the character you hate about you
simpan perasaan....

14. The most ideal person you want to be with:-
ideal person.. Aaron Aziz aka Hisyam b. Zainun..hahahahaha....

15. For people who like you.. tell sumthing about them:-
treasure our friendship you ollssss

16. Ten people you tag: adeh hazabnya 10 orang

1. Adek Manja -
2. Pn. Zalia - ko pun dah start nak jawab tag kan
3. Kak Kasih
4. Janna
5. Heze
6. Asz
7. Eynda
8. Mama Mencah
9. Kak Shiela
10. Kakak Milo

17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
hubungan dengan no. 1 no. 7 no. 8 (ekekekeke hubungan sahabat handai di arena forum memforum)

18. Is no.3 female or male?-
Seme tu Female

19. If no.7 and 10 have a relationship.-
don't know whether they knew each other but i knew them from Cari.Com

20. Mcmmane dgn no.5 dgn no.8?-
tak kenal kot antara satu sama lain

21. No. 4 single kah?-
dah jadi isteri orang......

22. No.1 belajar apa?-
alamak...tak tanya la pulak...

23. Say sumthing about no.9:-
seorang business woman yang kreatif yang suka dengan kraf-kraf nieh...gi masuk blog dia....mesti kagum.... nice2craft.blogspot.com

2 comments:

  1. TQ...nanti eynda buat yer :-)

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:15 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me