Monday, June 29, 2009

Catatan... Transformers-Revenge of the Fallen

Align Center
Salam,

Semalam hari Ahad, company aku organise sesi menonton wayang bersama keluarga. Dan kebetulan Transformer-Revenge of the Fallen screening worldwide....take the opportunity utk grab this movie for our occasion...

Aku cam biasa la kan anak-anak tak ramai..hangkut anak-anak sedara je lah....
semalam sampai pun movie dah start...lambat dok beratur beli makanan..iyelah.. show 10.30 pagi.... dengan tak sempat sarapan haper.... kene la beli something buat isi perut...

Gambar-gambar kat bawah ni pun gambar-gambar lepas tengok movie....




seronok ler kene layan ngan abang-abang yang besar-besar...

entah aper nangoi dua orang tu dok intai pun tak tau ler kan...


kualiti gambar kurang memuaskan..mana ntah baru nak snap si bujang ni asik la nak bergerak sana sini....

Kita orang tengok movie nie kat Berjaya Times Square.... ku tak dapat nak menengok sangat...iye lah..dok layan nangoi2 dua orang tue jek..

Iskandar dah halfway cerita "Mammi..jom alik!!!"... "Abie...jom alik!!!" dah bosan dah agaknya.... nak tak nak Mummy kasi lepas la dia....main kat tangga dalam panggung tue..seronok ler dia...gelap-gelap tue bukan reti takut...

tapi kejap-kejap kang.... "Mummy.....obot..obot..." tengok gak dia Transformer tue...dia panggil robot... sudahnya bila on the way balik nampak jengkaut pun dia panggil obot...

Bagi aku okey la citer Trasnformer nieh...tapi ada scene-scene sexy yang bagi aku..anak-anak tak sepatutnya tengok la.... walaupun tak la obscene sangat...ehehehe... seimbang la....kelakar ada suspen ada...tapi entah kenapa haku tak kenal nama-nama robot-robot nieh..yang haku kenal Bumblebee jek....yang Izzati dah reqeust nak menda alah tue.... hhhmmmm



1 comment:

  1. Anonymous3:15 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me