Friday, June 5, 2009

My Nickname



Salam,

Tetiba pulak nak citer pasal nickname nie kan....dah lama dah nak citer tapi asik tak citer-citer...so hari nie moh kita berciter-citer...

Nama Penuh Saya
Azimah bt. Abu Sujak

Nama panggilan dikalangan keluarga
Imah, Im, Mummy

Nama panggilan ketika sekolah rendah
Imah

Nama panggilan ketika sekolah menangah
Im, Imah

Nama panggilan ketika di ITM
Im, Achik

(achik nie ada citer ler..konon-konon masa kat ITM tue..kami ada adik beradik... along, angah, alang, achik, usu....dan aku dapat panggil achik and guess what...melekat seantero ITM.....dan kebetulan aku pulak kecik molek..kui kui kui...

Nama panggilan ketika bekerja
Azimah, Azie (wah wah wah)
Achik
(sobab satu opis ngan dak ITM dulu so semua kolik dah panggil haku achik)

Nama panggilan ketika mengenali dunia internet
Tiara, Purnama
(nama ni dah lenyap sungguh la..zaman2 dok chatting kat IRC ler nieh)
sehingga la haku berjumpa dengan Cari.Com

Melati Putih
(dan nama ini memang dah sinonim sangat dengan diri aku dan melekat terus kat diri aku dan sebati dengan jiwa raga aku...)

dan...nama panggilan gelemer aku sekarang ini
Mummy, Kak Mah, Melati

ngeh ngeh ngeh.... agak-agak kalau rasa-rasa cam terjumpa kawan lama tue...ping ping ler saya...kui kui kui...

2 comments:

  1. ko lupa bubuh satu lagi... KAK MAH GALI...heheheh

    ReplyDelete
  2. hahahhaha...aku baru je nak tulih Kak Mah Gali......

    ReplyDelete

please be nice to me