Thursday, June 4, 2009

I'M STRESS...ENTAH




Semalam si Posh stress..hari nie aku lak stress....apa yang haku stress kan?? Entah...boleh gitu jawab entah...

Stress laaa..stress pasal keje.... 4 tahun keje kat sini aku rasa cam aku baru jek keje 6 bulan..i know nothing!! my fault?? maybe....entah....entah lagik....iyer entah..haku pun tak tau...

aku tak 'gu' la ngan division nieh...ooooo...aku nak sangat keluar dari division nieh...tapi kalau aku keluar....adakah keadaan akan sama..ataupun aku akan jadi lebih produktif.... entah....lerrr entah lagik......

dua hari nie memang mood ala-ala merudum betul laa.... dari semalam membawak ke malam tadi membawak ke hari nieh..apa yang diplan seme tak menjadi.... haruskah aku salahkan orang.... entah ler.....laaaaaaa asik dok entah jekkkkk....

arrrgggh... Makcik Rehan..kalau ko meroyan nak berenti keje..haku dah lama sesungguhnya nak berenti keje.......aku betul-betul rasa fedup sekarang....

haiii entah lerrrr.....

3 comments:

  1. penyakit berjangkit...aku stress sbb nak bulan mengambang...
    tu yg update blog pun sgt laa malesss

    aku cuma rasa nak belasah org ...hehe

    ReplyDelete
  2. aduyaii stress?? nape kak mah..

    apa yg distress tu...

    ReplyDelete
  3. huhuhu posh iye lah aku pun tengah bulan mengambang gak nieh...pelik tul...emosi tak stabil sungguh...

    heze....aper lagik..pasal keje lerrr...

    ReplyDelete

please be nice to me