Thursday, June 4, 2009

Emosi!!!



SalamAlign Center

Tak ada idea nak cerita aper.... nak membebel tak tau apa yang nak ku bebelkan....

Malam tadi patutnya ada dating dengan En. Somi....tapi disebabkan last minute dia dapat call kene kerja...tak jadi la date kami diteruskan...

date kami nak tengok wayang berdua-duaan sahaja.......citer aper??..hahahaha...
nanti lah..kalau jadi nanti ku kobar..nak ckp pun i segan..tapi kalau dah berdua nak tengok wayang tue sah sah citer mantik-mantik la kan..kui kui kui....

Tapi En. Somi dah janji hari sabtu nie kami gi tengok wayang .... tapi bawak anak dara tue la..so tak ada la date kaedahnya kan...

Disebabkan En. somi dah bekerja malam tadi harus lah balik pun dinihari kan.... dan haruslah hari ini ku pergi kerja membawa kereta kan..cam tetau jek ku bengang tahap dewa semalam dengan public transport especially KTM Komuter...errr bukan..bukan..ku geram dengan orang-orang yang ala-ala tak sekolah kaedahnya....

Ish cuti sekolah nie memang haku sakit jiwa naik komuter nie...orang memang dua kali ganda banyak...padahal semalam aku sharp kul 5 dah balik dah....biasa waktu2 tue tak ada la ramai sangat orang pun...tapi semalam..mak datuk.... dah la tue..nak masuk komuter pun main tolak jek....haku tak yah jalan..dah memang orang tolak..... dah la haku tengah hangin.....boleh pulak nak main gelak-gelak dalam tue..... heish sakit ati!! (or is it i'm having my menses buatkan haku rasa nak hangin jekkk)

errrr enuff lah...lagi ku fikir lagi ku bengang!! today...ku drive...aman la sikit..rasanya ku lagi rela jem kereta dari jem orang....

Abie....saya tak larat dah naik public transport..uwaaaaaaaaa......

3 comments:

  1. alamak! cuti skolah ni ramai ke yg nek komuter kak mah??

    baru plan ingatkan nak bawak anak2 jenjalan nek komuter...ermmm nampaknye tpakse dicancel kan ajo...

    ReplyDelete
  2. org suh tumpang apeng x moh!!!hehehe...

    ReplyDelete
  3. heze.... memang ramai umat....jenis berjalan masuk k.l..pastu balik time peak hours...sendiri mau ingat laaaa..kalau nak naik komuter..jangan kacau peak hours orang kije..(huhuhu amaran keras oleh kerajan Azimah)

    niza....apeng nyombongggg.....

    ReplyDelete

please be nice to me