Friday, June 26, 2009

Catatan.... Nampak Tak???


Entry ini khas ku tujukan buat Niza. Nampak no yang haku ni dah ketandusan idea...

tetiba menatang ni muncul buatkan aku ada benda nak ditepekkan kat blog

Niza..walaupun mu sedang di alam percutian..lepas balik kg. tengok-tengok la blog akak nie yer....dedicated nie...mu yang punya apasal akak pulak yang vangge yerr.. ekekekek

nampak tak??...tengok betul-betul.nampak tak???



tak nampak lagik....tengok betul-betulll
yang akak wat arrow tue.....nampak tak???



haaaaaaa ni diaa.....ekekekeke citer zaman bila ku pun tak tau....tetiba keluar kat Nuffnang nieh.... ada gak blog umat yang aku kenal keluar kat Nuffnang tue...keh keh keh keh keh..




yang buat ku kepoci..sebab menatang tue keluar kat blog haku sendiri....blog orang idok ler kesah beno...ngeh ngeh ngeh......

agak-agak kala korang jumpa apa-apa entry kat menatang Nuffnang nieh..

ada tak giler meroyan cam haku nie buat print screen bagai...

keh keh keh ....

4 comments:

  1. Pernah jumpa zel punya entry kat nuffnag tu...sendiri punya pun pernah terserempak tapi tak tau masa layan blog sendiri atau layan blog kawan :-p

    ReplyDelete
  2. hahahahahaa....tu tandanyer akak rindu ke sy la tuh....miahahaha...

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:16 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me