Monday, June 22, 2009

Catatan.... Kawan ku ada Taska

Hari Sabtu 20hb Jun kelmarin, aku dijemput oleh kawan lama dari Putra Sdn. Bhd. Ex-Kolik la kiranya. Dapat sms malam tu..paginya baru baca..

JEMPUT KE MAJLIS KENDURI KESYUKURAN SAYA DI bla..bla..bla..

Fuh ingatkan dia buat kenduri apa...kebetulan...memang haritue mood Abie pun tak ada nak masak agaknya dan kebetulan kenduri pun di tengah hari, dan kebetulan dokek la pulak ngan ghumah... apo layie..serbu je lah kenduri tue...dah makan free kan..takkan nak tolak...

sampai-sampai..ish ini TASKA.... call kawan aku nie..weh ko buat kenduri kat TASKA ke? Ha ah kata dia...wah kagum kagum...

masuk-masuk memang tak tunggu aper lagik terus aku interview wife dia merangkap kawan haku jugak la kan...



budak-budak seronok la...main ...dalam rumah kan lapang.. aku memang kagum la ngan kawan haku nie senyap-senyap jek dia amik kursus aper seme then tetiba jek terus naik TASKA...dapat rumah pulak corner lot.... aku interview gak lagi la...baper abih buat TASKA nieh... lebih kurang dalam RM20K la jugak...fuhh...tak ada la mahal iyelah TASKA kan..bukannya KINDY....

dia amik kursus tue kene bayar dalam RM4++....tak ada la mahal sangat kan... then sewa rumah tue dalam RM800 lebih...kalau korang tengok memang besar la rumah tue..corner lot pulak..pastu kawasan tepi tue memang lapang la...tinggal tambah permainan jek lagi nak bagi budak-budak nie fun...


gambar kecik...besarkan la kalau nak tengok yer.. Iskandar memang lupa diri jap.... kakak dia pulak jadi ketua kat budak-budak tue... huhuhuhu..... kawan aku nie memang resign dah la for good ngan Rapid KL. Memang tak ada orang tau pun hajat dia nak bukak TASKA nieh...borak-borak ngan dia... bukak TASKA nie kiranya cam kaki ko bertambat lah ek... gitulah...tapi kalau dah minat..apa ada kisah yer tak....

jauh di sudut hati....cemburu gak... sebab orang lain berangan jadi kenyatan..haku berangan jadi mat jenin..ngeh ngeh ngeh.....


ha..tue lah dia.. TASKA NURUL FATIHAH.... pada sesiapa yang duduk disekitar Sg. Kantan, Desa Seri Jenaris, Saujana Impian Kajang.... boleh la register anak-anak korang kat sini... nak tau no. telepon leh klik kat gambar tue..utk melihat no. telepon ngan jelas...alamat pun ada kan.... TASKA ni kat PUNCAK SAUJANA....kawasan perumahan baru bersebelahan ngan TAMAN KANTAN PERMAI..... (promo free nieh..ngeh ngeh ngeh)



inilah TASKA dia...corner lot...comel jek gambar2 lukisan tue kan..... rumput pun lum tumbuh rata lagik.... saper2 berminat leh la call situ..dengar citernya 22hb nie akan mula beroperasi....

akhir sekali tahniah buat AHMAD & LINA......senang ek..anak-anak sendiri jaga...huhuhuhu

1 comment:

  1. Anonymous3:17 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me