Monday, June 22, 2009

Catatan.... Jumpa Artis Indonesia

Salam,

Well ini cerita tertunggak, hari Khamis 18hb Jun 2009 haritue..... biasalah kan..balik keje aku naik komuter...kebetulan pulak la kat KL Sentral tue ada promosi Pesta Malam Indonesia 3.

Mula-mula heran jugak aik takkan Fara Fauzana datang lagi sekali tengok kali ni orang dua kali ganda lagi ramai....aku pun jenguk2 la..laaaa rupanya Group Indonesia ada datang buat promo, jumpa peminat dengan sesi otograp.

Heheh cam biasa nak nyibuk gak la....dah la guna cameraphone jek..kualiti gambar puna la kureng sebab dah nak malam cahaya kurang cukup... so ini je lah hasilnya...







kat bawah nie lah band-band yang datang buat persembahan kat Bukit Jalil.

ada Gigi, ada Andra & The Backbone


Ada Dewa 19, ada Sheila on 7


ada Padi.... pastu bebudak kecik tue tak kenal saper ntah (tak amik gambar pun)



dan yang paling best sekali... SORANG PUN HAKU TAK KENAL....kuang..kuang kuang...hampeh kan...yang aku kenal penyanyi Sheila on Seven ngan Gigi jek.... ekekekekeke... nama pun tak tauuuu... kalau korang pandai namakan la sape2 yang ada termasuk dalam gambar kat ataih nun...



1 comment:

  1. Anonymous3:18 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me