Thursday, May 21, 2009

SMS Hari ini






Dalam hari Isnin haritue Izzati ada la cakap, sekolah dia ada nak wat rombongan ker Taman Burung (ngikut kata dia lah sebab haku tak nampak langsung surat yang cikgu dia beri tue...tau-tau Abie dah sign bagi permission jek suh dia pegi so aper info pun kurang pasti)

Aku pun terasa excited juga. Rasa cam nak follow jek dia dari belakang. Tapi tak ada la rasa nak ganggu program dia dengan kawan-kawan dia. Risau pun ada jugak mana pernah ku biarkan anak ku itu lepas sendiri.

So tadi ku sms Abie.

Mummy: Sabtu ni gi kenduri ker? Izzati camner?
Abie: Kenduri apa?
Mummy : Yang kata kat PD tue?
Abie : Saya cakap ada kenduri, tak cakap pun nak pegi....(hhmmmm)
Mummy : Tak nak follow Izzati ker?
Abie : Dia pergi dengan cikgu-cikgu dan kawan-kawan dia la mami. Tak yah kacau la. Biar dia seronok dengan kawan-kawan dia.


Errrr...ku terkedu....harus ker aku lepaskan anak dara itu. Kalau tak follow camne nak ambik gambar dia have fun dengan kawan-kawan dia di Taman Burung itu pastu nak letak pengalaman pertama dia outing dengan kawan-kawan pergi rombongan di dalam blog mummy dia nieh.

Hmmm....selebihnya.... Mummy risau kakak tak ada depan mata......

hhmmmmmm




6 comments:

  1. Nasihat aku... Hang tak payah ikut... Aku dah pernah buat dulu, soh papa follow Dalilah senyap2 sebab nak snap gambar masa dia ikut rombongan pi Aquaria... Sekali dia ternampak muka papa dia, kawan2 ke mana, cikgu pun kemana... Naik tocang & mengada2 jadik nyer...

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu.......harus la tak ikut kan...balik semalam pun abie dia dah sound jugak...

    ReplyDelete
  3. tul kak...dorg ni klu ngn cikgu2 n kwn2 oke jek...bila nmpk muka mak bapak dia trus ilang kwn2...tp bagus gak...dia pentingkan parents dr kwn2...hahaahha...

    aqil pun bln 6 nnti ader rombongan ke birds park...x tau nak bg dia gi ke x...hehehe...

    ReplyDelete
  4. aha mah..xyah ikut..aiqal arituh pun g tmn burung gak..aku cam ko gak nk je follow.. tp biar la die seronok ngan kawan2..brp skolah zati charge..aiqal arituh rm35..

    ReplyDelete
  5. tak ada caj pepe pun....aku sebenarnya excited nak tengok dia excited...huhuhuhu...follow dari belakang jek...tak mo bagi dia nampak..ahakss...

    ReplyDelete
  6. Anonymous2:40 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me