Friday, May 22, 2009

Pemburuan Belum Berakhir







Sebenarnya. Kegilaan ku yang satu ini memang tidak dapat haku nafikan. Dulu masa zaman anak dara memang setiap bulan 2 pasang kasut akan ku tempah. Iyer tempah bukan beli yer tempah.... dan teramat-amat la banyaknya kasut-kasut aku ittew dan teramat-amat la banyak kasut-kasut itu ku buang (lunyak kene lanyak)

Setelah beranak dua kegilaan ku ini kurang atau boleh dikatakan tidak ada langsung sehinggalah baru-baru ini (bila aku start menggunakan pengangkutan awam) baru aku perasan, kasut-kasut aku banyak yang dah rosak gara-gara jarang digunakan.

Mana taknya asik pakai sandal jek turun naik tren. Hatta dalam opis pun aku bersandal..heels-heels ni seolah-olah lenyap dari hidup ku (ahaksss ye ye jekkk)

Dan tetiba hari ni aku mendapat email mempromosi BLOG INI
YA!! BENAR!!! CROCS!!!

Dan setelah ku telek dan ku lihat kasut di atas seolah-olah memanggil-manggil dan melambai-lambai aku supaya aku meng'order'nya.....

CONTEMPLATING hmmmm
(perkataan baru haku belajar hari nieh Mak Mencah jangan gelak)
ya...tidak...ya...tidak...ya..tidak...

DALAM BLOG ITU RM150
RETAIL PRICE RM2++

arrggghhhh haku sudah digoda.....tolong!!!!!!!!
(duit alkureng...camno yerrr uwaaaaaaaaa)
ohh favourite is 07..or 08 can do laaa

arrgh.....ku tak rela digoda..uhuk..uhuk....

10 comments:

  1. nasib baik aku tak minat croc nie...kalu tak harus aku tirgoda gak...hehe

    ReplyDelete
  2. itu je lah satu yang haku suka pun yang lain2 ala-ala pelik jek design dia...

    ReplyDelete
  3. sandel crocs ni mmg selesa dipakai kemana jua...lembut uools...

    erge pun bpatutan...apalaie sambar ler satu kak mah oiiii...

    ze pun nak beli lg 1 ler...pattern len plak...hehe

    ReplyDelete
  4. mah..kat sini pon ada gak mah..cuber ko tengok..

    http://my3ashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ambik la mah..mmg sedap, xsakit kaki pun.. aku pun dh tergoda ngan adik aku..kalu x mana aku minat crocs nih..harga pun murah skit

    ReplyDelete
  6. kak..oda laa 1 sedap pakai neh..ngeh3..

    ReplyDelete
  7. hush puppies ko x minat ker Mah?tp crocs ni ceria la ski....

    ReplyDelete
  8. mah kalu ko order bgtau yerk.. adik aku sibuk suruh aku order gak..coz murah kan..die dh ader..saje nk beli kaler lain..murah rm59 tuh..

    mah try ko cuba havana..yg tuh wedges.. yg nih kdg2 aku risau sgt tang naik turun tangga..kena careful

    ReplyDelete
  9. arrrggggh...korang memang!! seme goda hakuuuu..huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  10. Anonymous2:38 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me