Tuesday, May 5, 2009

Diet Hancuss

Tengok tajuk pun tau kan....... seminggu dok sakan kat Penang....nak tau citer?? Reductil haku stok lagi dua minggu boleh hilang kat Penang...huwaaaaa memang haku sangat-sangat meroyan...kenapa..sebab Reductil itu bukan murah hoccay.....sebiji dah tujuh ringgit so korang kalikan la kalau stok dua minggu tue berapa duit haku melayang...

Haku tak tau la cicir kat mana.......tapi yang pasti memang kotak ubat kurus tue sentiasa jek ada dalam beg...tetau pagi Selasa..aku nak makan....dah tak ada...puas merata dalam bilik hotel tue aku geledah.....tak jumpa..puas dok ingat...ada ker aku keluarkan time buat kerja...tak ada jugak...tak tau la...dah tak ada rezeki....hilang....aku pun terus jadi cam errrk aper nak buat nieh..

Seminggu outstation hari-hari tue peluh tok sah ckp la...lari sana sini..turun naik bas...pegi sana sini.....hangit jek ketiak nie tau.....exercise memang non ado la kan...tapi harap-harap kalori terbakar la jugak..... makan pun tak menentu..breakfast makan pun roti bakar...ada la amik itu sikit ini sikit..tengah hari rasa lapar makan tak lapar tak makan...huish..masih lagik diet tak seimbang haku nieh...

Dah masuk minggu baru nieh.... nothing at all yang haku buat..... errrrr camne nak turun kilogram nieh.......arrrgggggh..nasi lemak memang tak amik dah pun..... memang waktu makan pun haku dah tunggang langgang..dua hari dah kene serang gastrik..mujur jek tak teruk cam dulu.......kalau tak confirm dah mc.....mmmm.....petang nie harap2 dapat la skipping 100 kali..jadi lerrrr....

errrrr Reductil stok dua minggu tue camne ek....harus kah aku berjumpa dengan doktor balik..huhuhuhu..sakitnyer hatiiiiiiiiii

2 comments:

  1. boleh skipping ekk mah??
    aku baca somewhere tak sesuai utk kita yang dah berusia takut peranak jatuh ...

    tp tak tahu la ..
    aku baca jerk .. hikhikhik

    ReplyDelete
  2. skipping tue lagi banyak bakar kalori compare dengan exercise lain.... setengah jam skipping 370kalori terbakar.....

    ReplyDelete

please be nice to me