Monday, April 6, 2009

Trip to Bandung - Part 1 - Airport (Departure Time)

Salam,

Well, macam yang kawan-kawan semua tahu ku baru jek pulang dari Bandung...pergi last week.. 3 hari jek..tak lama....so nak bukak citer ker satu-satu ahaks..tetiba pagi nie rasa cam otak beku jek... tak tau nak mengarang ayat.... anyhow...sambil-sambil layan gambar...kita bercerita la ek...

Gambar-gambar kat bawah nie semua masa dengan LCCT...tengah menunggu nak Boarding..sebelum masuk tue lepak dulu kat MacD..(weh kata boikot...hammmpeeehhh).... pepagi kan....kira-kira sarapan la.. LCCT pun dah berwajah baru lebih besar dah selesa la... masa gie Cambodia aritue..still under construction....

Kali ni gi Bandung ngan family...haku pegi anak beranak.. Acik (my brother) pun pergi ngan anak beranak...campu ngan kakak-kakak ipar.... Kak Liza ngan Kak Zue.... plus Kak Adib..adik Kak Zue....




tengok je lah Iskandar tue....suh duduk dalam stroller pun tak mau....membuas tak ingat... masa kat airport pun haku dah cuak dah.... budak nie memang tak makan saman betul..kene marah nangis kejap jek..pastue dia start balik perangai dia.... berlari sana sini..omak dia la yang tak larat nak kejo... Abie dia buat derk jek....... sib baik la ada ramai anak-anak sedara leh diharap..kalau tak..memang tak dapat la haku...lum sampai Bandung lagik haku dah letih....melayan karenah dak kecik sorang nieh...


Bagusnya Iskandar nieh...dalam flight memang dia tidur jek all the way..mujur je lah flight tue 2 jam jek..kalau berejam..mau patah tangan haku agaknya menampung dia tidor nieh.... Izzati tue sedap makan jek....naik Air Asia yang dia tau nak makan mee..(mee segera daaaa..apo yang ada pun dalam AA nieh..ahakss...) Abie dia belikan sandwich jek.....jadi ler kan..




No comments:

Post a Comment

please be nice to me