Wednesday, February 18, 2009

What did I Bought at Phnom Penh...huhuhu

Salam olls,

Well, ini lah hasil tangkapan aku semasa berada di Phnom Penh...huhuhuhu...... bukan nak meriak jek...anyway just nak menayang hahahahah hampehhhhh..... nak bagi hadik haku yang bernama Niza itu jeles yang teramat sangat...... lenkali orang ajak ikut tau dakkkk


t-shirt2 dak Iskandar


kemeja kat ataih nei seme Gap...ngeh..merasa gak anak bujang haku pakai Gap








ada lagi sepasang dress Burberry anak dara nie....tak sempat nak ambik gambar..sebab dia dah kekah dulu....ahaksss..



cantik tak blouse nieh..bukan utk Mummy tapi utk Izzati... Mummy jumpa sebijik kain cam gini tapi nak pesan ngan Kak Kasih...haram dia tak ingat design....kui kui kui...


mentara ini sajalah utk Mummy...huhuhu kain pasang jek... dari kiri...cambodian silk hak murah jek..... yang kotak-kotak tue Fine Cambodian silk (mahal wesss saper nak bak mai RM150 sepasang), kain chiffon, dan dua pasang kain jersey utk dibuat baju...kain2 jersey yang nak buat tudung mana??? adoooo haruskan ku tepekkan di sini..... tinggal ciput jek...dah kene rembat ngan orang....ngeh ngeh ngeh...

No comments:

Post a Comment

please be nice to me