Wednesday, February 18, 2009

Kain Getah ku borong utk dibuat tudung

Salam,

ehehehe..inilah antara kain-kain jersey yang ku borong utk dibuat tudung...ada yang dah rembat ada yang belum..ada yang sendiri punya ada yang masih belum berpunya...ekekekkeke


ini Izzati dah chop awal-awal nak buat baju 'Awan Dania'....dan haku pun asik la lupa nak bagi kat Mak Long dia suruh jahitkan..


yang ni pulak asalnya ku beli 2 meter..nak buat blouse haku..tapi dah kene kekah semeter...sebab kawan tue sibukkk nak wat tudung dia..huhuhu so semeter je lah yagn tinggal...tapi ku tetap nak buat baju jugak..

yang kat atas nie ku beli dua meter utk baju haku...no pujuk-pujukkkkkkkk.....nak buat baju ku jugak.....no pujuk-pujuk...







hok bulat2 nie dah ada orang rembat dah..saja nak tayang...



yang lain2 nie seme semeter semeter.....eheh...

1 comment:

  1. melati, kimi berkenan lah tengok your jersey collection. ada lagi ke yang available for sale? alaaaa.. ada laaa. dah lah pergi tak cakap.. kalau ada bagitau kimi ek. nak gak beli semeter 2. hehehe

    ReplyDelete

please be nice to me