Wednesday, February 18, 2009

Going Back.... the trip end

9hb Februari, last day in Phnom Penh eheheh..... free and easy..... haku ngan Kak Kasih pepagi pegi meroyan kat Central Market balik...rembat gak la kain jersey..huhuhuuhu...... memang kali nie satu USD pun ilek pocik tinggal....... sakan....

Gambar-gambar di bawah nie dalam flight dan masa we all dah sampai kat LCCT jek..saja nak meroyan kan....


ahaksss manja tak?? susah bana nak amik gambar mantik-mantik nieh ngan Abie... ngeh ngeh ngeh...



kita orang pergi bawak satu beg jek kongsi tiga orang....balikkk hamik koooo ompek begggggg...
ada sesapa nak beli??? Samsonite tueeeee...tapi dua dah kene rembattttt ngeh ngeh ngeh..


dak manja nieh.....



Mummy dah start rasa tak sedap badan..on the way nak balik rumah..sempat gak la ku mengeluarkan isi perut dalam kereta..... muntah giler2 nyer muntah...dan hasilnya haritue Mummy kene cirit birit yang amat-amat teruk sekali...

SEKIAN.......

No comments:

Post a Comment

please be nice to me