Tuesday, January 6, 2009

Jalan-Jalan di Alamanda Putrajaya

Lepas berhempas pulas kemas rumah, masak kek..ekekek cam la teruk beno buat keje-keje tue seme..... tetiba Abie ajak pegi Alamanda Putrajaya.... so haku pun bersiap la ala kadar... sebab tak ada la jauh mana pun saja jek bawak anak-anak keluar....dok la terperap jek kat rumah. Iskandar tue cepat bosan..... dia siap paling awal..menjerit2 ajak keluar cepat..

jom laaaaa jom laaaa...... ammiiii!!!!!! jom!!!!!!!! huhuhu la nie dah reti ckp sikit2....dia punya sound system bikin bingit ini telinga......







cam biasa la kan..... pegi Alamanda tue tak sah kalau budak2 nie tak perabihkan syiling mummy ngan abie dia...tapi muju kali nie dia ngabihkan syiling Mak Lang, Uncle ngan Mak Long dia...ekekekeke depa rajin layan sungguh anak-anak ku ini.....

Lepas tue we all gi dinner kat foodcourt dia jek.... nak makan kat Johnny tue sah sah la berpuluh-puluh ringgit...so makan apa yang ado je lah kat foodcourt tue...


haku pekena Teppanyaki Salmon Grill (betoi kaa aku main sebut jek nieh..ekek sebab Abie yang pi beli punggg..) sodap makan.... Iskandar dia belasah semua tembikai yang ada...sup tue abih dia makan sorang...bagi nasik tak mau...hantu sup dak Iskandar nieh...

Izzati awal-awal dah ckp ngan kan waffle nieh.... sedap kan..aritue tak sempat nak ngendeng..sebab Izzati duk jauh dari mummy dia....dia duk sebelah Mak Lang dia...tak dapek la mummy nak cilok waffle nieh...huhuhuhu...


Ini Teppanyaki Abie...memang kalau pegi memana foodcourt... Abie suka order Teppanyaki jek..... lama tak makan Teppanyaki yang masak depan mata nieh...eheksss...

No comments:

Post a Comment

please be nice to me