Friday, December 19, 2008

Pening or Dizzy Part 2

Salam,

Don't know how to describe my pain ler... bukan la sakit tapi ketidak selesaan haku menghadapi masalah dizziness nieh... Rasa memang tak stabil jek.... terhoyong hayang... rasa nak tumbang.... dah nak seminggu dah nieh...

Pegi klinik haritue pun doktor tak boleh nak ckp pepe...sebab tinger haku tak sakit.... hidung tak tersumbat... dia suruh aku monitor jek dalam dua tiga hari nieh kalau rasa lagik cam nieh suh pi specialist...

Aku pun sebenarnya tak tau camner nak describe apa yang aku alami sekarang nieh..nak kata sakit kepala kaw kaw tue idak la....its just that...dizziness tue... rasa bergoyang2....kalau tengah dok basuh pinggan tue cam rasa ada orang tekan kepala aku jek..... kalau tunduk bila aku pandang atas.... cam berputar2 jek rasa...ish entah le tak reti ler nak khobar...

Malam tadi kemuncak nya....letak jek kepala atas bantal meamng aku hilang terus... badan rasa seberat2nya.... nak bukak mata memang seksa sangat.... nampak cahaya tivi memang rasa berpinar... nak angkat tangan pun memang seksa sangat....... ape kene la ngan haku nieh...

Selagi event ofis nie tak settle.... aku terpaksa la datang keje..kalau tak..memang aku ingat nak mc jek hari nieh.... monday...confirm mc.. uish....iye iye jek..

and Abie.... Mummy mintak maaf banyak-banyak.....ampunnnn.......

7 comments:

  1. sian kat abg mah gali. mesti dia terkulat-kulat di mlm jumaat! hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahaaa...pasni kena ganti dabel tripel...

    ReplyDelete
  3. bukan ke, kalau pening-pening ala-alal mcm ni, tanda ada ísi didalam'? jeng jeng jeng...

    kah?

    ReplyDelete
  4. ahaks! kot yer pun cover2 la sikit beb.

    anyway, baik ko wat detail check up. kot2 benda tak nampak kan? tp doa2lah takde apa2.

    ReplyDelete
  5. Cuba hang buat blood test..maybe low blood ke..dulu sal pun macam tu, asyik pening je. Tak tau pasal apa..tapi bile gie jumpa doc, blood pressure low...kena tambah iron dlm badan....

    Take care ler...

    ReplyDelete
  6. weh nak cover aper..aku tak ckp pepe pun..hammmmppppeeeeh korang... ekekekek..... tak ada isi punggg...hari nie bocor lagikk....eheksss...

    ReplyDelete
  7. kak lily12:38 PM

    mah..ko ni mcm staff akak kt cni
    mmg dah lama gak..dia mcm unbalance
    check kepala/telinga sumer ok
    sampai skrg doc pon tataw nk ckap apa..tp ada kene mengena ngan hormon n berat badan

    ReplyDelete

please be nice to me