Wednesday, December 17, 2008

Pening

Salam,

Hehehe aku rasa sapa yang masuk blog haku nie mesti pening pala..hari hari dok la tukar layout...well saja main2 ngan layout yang ada kat The Cutest Blog On the Block nieh. Pastue ada jek consultant yang bagi tau tak lawo la aper la..suh pilih ini la itu la...

Well jangan pening yer mungkin sehari dua lagi tukar lagik ngeh ngeh ngeh...haku suka kat Cutest Blog nie sebab senang nak ubah..tak yah nak pening2 pegi kat edit html tue bagai..

Masuk hari nie dah 3 hari pala aku weng semacam..apersal ntah....memang weng giler bergoyang2 jek haku rasa dunia nieh.... Abie suh buat thorough checkup..bila masa la aku nak buat...takut blood pressure aku rendah balik jek...haritue dah kene sekali takkan nak kena lagik kot.... huhuhuhu....

pening...

4 comments:

  1. penin kena ujan kot kak mah...lenkali lepas berhujan tu cecepat mandi....err..leh pakai lagi ke fakta ni d zaman cyber ni??eekekekeekek

    ReplyDelete
  2. tak leh pakai langsunggg...ekekeke...idok lerrr...tak tau ler apersal.... dah pi jumpa doktor dah...

    ReplyDelete
  3. ntah2 berisi tak? hehe.. gurau jer.

    ReplyDelete
  4. isi perut ada ler ed..lum laaa aku baru jek abih period..tak sempat on pun lagik....ekekekeke

    ReplyDelete

please be nice to me