Monday, December 15, 2008

Izzati kerat rambut

Salam Olls,

Haiya so very the busy laaaaa....kenot update the blog so frequent. Padahal jiwa dan napsu nie meronta-ronta nak update blog sebab rasanya banyak citer nak citer.... takut citer2 tue akan terbenam jek dalam kotak memori nieh... pasal Raya Haji pun haku tak cerita..anyhow raya tue pun tak ada cerita benonyer....ngeh ngeh ngeh....


Hari Sabtu haritue berhangkut la aku ngan Izzati ker Taman Bukit Ampang...keh keh keh... iyelah..gara-gara tudung DIY yang menjadi side income aku ler nieh...... balik jek dari Ampang tue Izzati meroyan nak kerat rambut..mulut haku la gatal pepagi sebelum keluar tue tanya dia.... kakak nak gunting rambut ker..dah la sibuk selagi tak dapat selagi tue dia mintak...

So memandangkan omak eh tak ghoti nak menggunting rambut ...potong kain ku reti lerr... so ku hangkut dia ke kedai nyonya tepi sungai kat Kajang nun. Kedai yang biasa aku pegi utk buat macam2 kat rambut haku nieh haa..ekeke bukan la salon canggih manggih punggg tak mampukkkk.....

tadaaaaaa...... ini lah hasilnya...dan omak eh benonya lagi suka tengok anak eh ber rambut panjang..nampak lagi comel dan cute (anak haku yerrr suka haku ler nak pujikkk)....



before...


after

dan aku telah berpesan kepada cek mek nie sebelum gunting..jangan nak menangis bila rambut tue telah digunting....dia kata dia takkan nangisnyerrr....

memang betul pun dia tak nangis bila tengok hasil rambut dia yangdah kene kerat tue...lagi suka lagi ada lerrrrr.... adoi laaa anak..... haku lak yang sedih tengok rambut panjang dia tue kene kerat.....



No comments:

Post a Comment

please be nice to me