Monday, December 15, 2008

Izzati lagik!! Si Kaki Laram

Susah jugak bila anak dara ni kaki laram. Make up haku...seme habih...luckily la dia jenis tak korek2 cam adik dia..reti nak guna bedak tue letak mana..eyeshadow tue nak sapu mana... lipstick tue nak letak mana...

Well aku tak hajau yerrr..dia reti sendiri...tengok omak eh yang suka makeup nieh.... dulu2 haku tak kisah sangat...tapi bila pk2..kulit muka dia yang masih muda dah gebus tue aku kene sekat gak laaaa penggunaan makeup.....itupun sampai melalak-lalak nak jugak..no wayyyy...dan alasan yang selalu aku gunakan..... "muka kakak dah lawa...tak payah nak makeup-makeup dah...nanti kalau kakak makeup jek dah besar muka kakak nanti jadi macam katak..nak ker??"...kejap je lah dia sedar diri pun tapi lepas tue.... nak jugak..

Anyhow..gambar2 nie bukan la nak tunjuk pasal dia bermakeup..nak tunjuk dia perasan dia jadi Heliza AF tue..ekekeke adoi..nak tergelak haku... semalam dia ikut Mak Long ngan Mak Lang dia nak ziarah sedara yang kematian bayi. Sibuk la nak ikut, pakai baju kurung...siap berselendang..so utk merakam kecomelan dia memakai selendang tue...aku ambik la gambar dia guna camera hp cokia haku nieh.... well lihat je lah aksi aksi dia tue.....

Lepas dah ambik tue..dia sibuk nak tengok balik gambar2 yang telah dicapture oleh camerphone aku nieh...dan tak semena meluncur jek dari mulut dia.. "Mummy...macam Heliza laaaa" ekekekekekee...iyelah nak..memang cam Heliza...comel..cute...gitu....




Adake muka anak dara nie macam Heliza... kalau Heliza tengok mesti gelak kot... ekekekekeke


Citer pasal Izzati je lah dua minggu nieh..eheh... Iskandar ada baaaanyak jugak nak update...tapi nanti dulu...... sorang2 dulu eh...

1 comment:

  1. Anonymous4:15 PM

    Muka Izzati sejibik macam muka Mr Delete..!! - Oneiza-

    ReplyDelete

please be nice to me