Tuesday, December 9, 2008

Anak dara ku dah leh di harap!!

Salam,

Wah..bangga tau..... anak dara nie dah leh diharap...offer diri lagik... mak mana la tak bangga....budak umur 4 tahun nak try buat kerja-kerja rumah... harap-harap berkekalan laaa sampai ke besar yer nak...jgn sebab eager nak try jek, tapi bila dah besar maleh...

Izzati nie satu laa..dia tak leh disuruh, kalau disuruh maleh yang amat...tapi kalau dia offer diri....kejap jek....... mula-mual tak mo gak bagi dia buat kerja-kerja nie...tapi nanti kang bila disekat takut sampai ke besar tak mahu...so bagi la jugak.... itupun kengkadang....haku cantas gak.... nak cepat nyer pasal ye lerrr dah umo dia tau tau je lah kalau wat keje tue...

So let the picture do the talking..ngeh ngeh ngeh...




basuh botol susu adik ngan dia.... puting dia pass kat mummy dia.... sebab mummy dia tak puas hati tahap kebersihan puting tue..ekekekeke




mop lantai......ahaksss aku rasa ada berbulan lantai rumah tu tak bermop kottt...nak raya haji haritue baru la mop.... sib baik anak dara nie nak membantu...



buat susu sendiri......... sukati ko la nakkkkkk

7 comments:

  1. boleh masuk meminang dah ni....

    ReplyDelete
  2. ha ha ha ...sapo la nak minang tue?

    ReplyDelete
  3. nampak matang la plak izzati ni...baru 4 tahun tp da leh berdikari.. bagus la da ada assistant

    ReplyDelete
  4. kak mah leh ler mintak tips ye...lenkali.

    ReplyDelete
  5. hahaha...samolah ngan anak saya kak ooiii...kang tak bagi buat kang takut jadi maleh plak..kengkadang pampers adik dia pun nak dipakaikan...bagikan jee..apa dia nak buat....tapi kena monitor lee

    ReplyDelete
  6. del matang ker.ekekekke....
    nicolas??? tips aper tue yer??
    maizatul....budak2 gitu lerrr

    ReplyDelete
  7. Amboi, best nye anak dah boleh tolong..anak aku nie masih terkial0kial nak pakai baju sendiri..iskh iskh....sabau je laa

    ReplyDelete

please be nice to me