Monday, November 3, 2008

Tag from Ila

Salam,

Disaat ku meronda-ronda melihat blog orang....tetiba jek haku di tag oleh si Ila aduhai sabo je lerrr dak Ila nieh.....dah tak pasal2 haku kene amik gambo la pulak.... sebelum itu... Ila hampeh mu pandai ek...... ku tak leh copy paste..uwaaa malasnya nak taip balik...

Caranya.

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself rigt now.
2. Don't change your cloth, don't fix your hair...just take a picture
3. Post a picture with no editing
4. Post this instruction with with your picture
5. Tag 10 people to do this



Pandanglah lihat lah...... gambar di atas memang very fresh from oven. Hari ni pi opis pakai unipom...huhuhuhu...muka pucat lesi..ahaksss lipstick dah abih....sebab dok sarapan pagi tadik..tak koser nak tenyeh balik.... amik gambo waktu menghampiri lunch time (haperdaaa ayattt)...err gambar amik sendiri.... ahaks guna timer beb....kelako kelako....... benonyer aku tepek gambo dalam blog haku nei pung tak penah nak edit-edit pungggg.....

Mmmm saper pulak ku nak tag yerrrr.......alah tak yah laaa...maleh..ku layan mu jek Ila... ngeh ngeh ngeh......

2 comments:

  1. mah..dh mcm misi aku tgok ko pakai baju putih camtu. mujur ko pakai tudung merah, kalau tak memang mcm misi kg kenanga tempat aku cek perut masa preggy si mencah. hahaha

    ReplyDelete
  2. ha tu la kan..ko kata cam misi oran glain kata dah cam chef..itu aku tak berdiri tue....bosan tul unipom cam gini....tak menarik sungguhhh...

    ReplyDelete

please be nice to me