Monday, November 3, 2008

High School Musical 3


Salam,

Huhuhuhu...tetiba tajuk berunsur keremajaan gituk. Well sonok gak layan cite-citer remaja ni sekali sekala. Buat haku terjebak gara-gara Izzati tue lah.....yes...she just 4 years old yer friends.... tapi umur cam gitu dia dah reti dah citer HSM nieh... no wonder la dia ada sepupu-sepupu perempuan yang lagi tua dari dia, yang pandai dah....

Sebenarnya ingatkan nak tengok HSM 3 ni ramai-ramai ngan sepupu-sepupu Izzati...tapi tue lah..masa tak mengizinkan la pulak nak tengok ramai-ramai. So hari Sabtu haritue, Abie ajak tengok wayang tiga beranak. Iskandar kene tinggal kalau tak kejenya nak tutup mulut dia je lah dalam panggung tue.

Okey lah jugak HSM 3 nie. Aku suka lagu-lagu dia..best best...tapi yang most capture halwa telinga aku nie... "Can I Have this Dance" itupun kalau aku tak tersilap tajuk. Tapi lagu-lagu dalam HSM 3 nie memang best, rasanya cam harus jek nak carik dia nyer soundtrack..kui kui kui...omak lak lelebih dari anak.

Anyhow... Izzati memang suka HSM nieh....tapi bila bawak tengok wayang dia tak bebas rasanya.... iyelah dah la gelap pastu kene maintain duduk jek sepanjang perjalanan citer.... kalau kat rumah bila dia layan HSM 1 & 2 nie dia boleh joget2 sekali. Tak per lah Izzati, bila keluar cd dia sok nanti mummy belikan la yer... layan la sampai montah...bukan Zati yang montah, mummy yang montah nak layan.

For those yang mengikuti cite ni HSM nie dari awal..... okeyla...recomended la nak tengok HSM3 nieh..... pi lah bawak anak-anak, anak sedara, anak mata, anak tekak...ekekekekek....

1 comment:

  1. How many times your blog reader meet you a day?
    I have an idea let them contact you easily.
    http://skycape7.blogspot.com/2008/11/sky-cape-shorts-to-skype.html

    ReplyDelete

please be nice to me