Monday, November 10, 2008

Muka lawak anak-anak

Salam,

Gambar ni dah lama terperam dalam hp nieh ha.....dah lama nak share kat sini tapi asik la tak sempat jek nak letak... anyway ini la muka lawak anak-anak den. Si kakak la sibuk nak tiru muka adik....

Itu muka adik time makan makanan yang ala-ala masam.... pantang saja benda masuk mulut start la wat muka cam gitu saja jek sebab agaknya dia suka tengok orang gelakkan dia.... si kakak saja nak tiru-tiru nak orang ambik gambar dia jugak..ehehehe..anyway..tengok lah....







oh abaikan keadaan sekeliling yang begitu tidak kemas itu..ngeh ngeh ngeh..

No comments:

Post a Comment

please be nice to me