Thursday, November 20, 2008

Hasil Kedua - Tudung Awning

Salam,

Nak kata hasil no. 2 tue tak ada la, lepas yang awning biru tue ada dua lagik yang haku dah buat...tapi malu pulak rasanya nak tepek kat sini sebab very horror tau..sungguh2 horror...tapi ku tak pedulik ku pakai gak laaa cuma satu tue..memang tak terasa nak pakai rasa cam nak kene tong sampah jek....huhuhu sedeyyyyy...


So ini hasil yang aku rasa a bit.....again..a bit yerr kawan-kawan...puas hati... kira okey la.... tudung nie aku namakan LOW COST BUDGET tudung...sebab aper...kain tue kain biasa jek haku beli...kain yang biasa budak2 sekolah pakai pi sekolah tue jenis kain licin tue.... semeter RM7 sahaja yerr... dan awning tue...aku kekah kain pelekat yang aku rasa ada dekat 10 tahun beli tapi tak penah pakai konon2 nak buat baju kurung ngan kain pelekat....nak bagi kat Abie dia tak mo sebab meriah beno kalernyer..ngeh ngeh ngeh...so kene kekah la..

Dan taraaaaaa ini lah hasilnya...oh!! sungguh malu..lihat lah ke horrorran jahitan ku itew..malu weh serius...tapi aku harus berbangga sebab ini hasil aku sendiri tawwwww...

errr tempahan tidak dibuka lagi sehingga diberitahu muahahahaha tunggu makcik expert dulu naaaaa...




3 comments:

  1. hi kak..bleh saya jd follower akak?...saya nie nak cari member yang aktif blogger ni...salam perkenalan dari saya...anyway..cantik tudung akak tuu...bila bleh tempah..singgah le kat blog saya

    ReplyDelete
  2. hai..tima kasih.....terharu nak jadi follower...meh meh...

    ReplyDelete
  3. un bonjour de France avec toute mon amitiƩ !
    Henriette

    ReplyDelete

please be nice to me