Monday, November 10, 2008

Aktiviti Sabtu - Kelas Jahitan Tudung Awning

Salam,

Wah hari nie keje haku update blog saja lah yer.... Ini lah aktiviti haku hari Sabtu haritue..belajar membuat tudung yang berawning nieh.. seronok weh jumpa kawan2 yang tak penah jumpa...biasa jumpa di alam cyber jek.. Geng geng Forum Cari.... seronok sangat... dan seronok sebab akhirnya haku tau camne nak buat tudung berawning nieh...

First projek dalam proses lagik tak siap lagik malu le nak tepek kat sini..cam haper jek... nanti la...biasa dalam gambar bukan nampak cacat celanya...once dah siap akan ku tepekkan di sini..

Inilah antara mereka-mereka yang hadir masa Kelas Jahitan Tudung nieh.. free of charge yerrr bayar kain jek..best betul nieh......








3 comments:

  1. Salam. Blh berkongsi ilmu. Azwa nak belajar menjahit. Any suggestion?? BEst tu jahit owning. Nak join gak blh. Tapi tak der basic jahit

    ReplyDelete
  2. salam..saya pun bukan reti..... jahitan pun kelaut peginya..... tapi utk pakai sendiri boleh la....ada masa saya akan letak template kat sini..kalau sempat...insya'allah

    ReplyDelete
  3. ermm..Bestnye Kelas Free..
    bleh tau kat mana tu?
    sy mmg minat nak tambah ilmu jahitan tudung ni...
    TEKNIK MUDAH JAHIT LEHER BAJU KURUNG

    ReplyDelete

please be nice to me