Tuesday, October 7, 2008

Salam Aidilfitri - Me and Family

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua rakan-rakan dan sahabat handai. Raya utk aku tahun nie sederhana jek, tak ada la nak meriah sakan sebab adik beradik aku semua balik kampung masing-masing. So first day hari raya tue kami beraya berempat beranak jek. Dalam tengah hari pergi ke Bangi rumah Mak Lang (belah Abie) jumpa Tok. Gambar ada tapi lupa nak save dalam thumbdrive..nanti next session yer me tepek gambar kat rumah Mak Lang.

Iskandar first day hari raya nyaris jek kene admit kat hospital sebab dia demam panas. Temperature dia naik sampai 40. Huhuhu sib baik doktor tue kata...hari raya nie I tak admit la tapi you kene monitor anak you. Alhamdulillah la dua hari lepas tue Iskandar okey cuma masih ada lagik sisa-sisa batuk dia tue. Now jangkit kat Mummy ngan Kakak pulak. Semalam (Isnin) patut Mummy dah kerja tapi tak larat Mummy amik MC....sekarang kakak tengah demam kat rumah Along dia. Hopefully dia nak la makan ubat.

Raya keempat baru kami berkumpul adik beradik kat rumah Angah, lepas tue masing-masing beraya kat rumah aku pulak. So masa kat rumah Angah tue sempat la masing2 nak posing-posing. Memang janji seme kene pakai baju raya masa tue. Kali nie dapat la kami amik gambar ramai-ramai after beberapa tahun tak dapat ambik gambar beramai-ramai.

Well ini lah keluarga besar aku



This is the whole family....


Anak-anak sedara lelaki including my Iskandar of course


anak-anak sedara perempuan including Izzati of course


all the mothers (masa ni baru tingat gambo adik badik tak hambik....aperdaaa)


My eldest brother. Asmadi's Family


My sister. Afidah's Family


My brother. Azamin's Family


My Brother. Asrin's Family


Last but not least....the youngest of the family. Me la of course....


Eheh seronok lak tengok masing-masnig berdondon2 beraya..... belah Abie tak sempat nak amik gambar beramai-ramai. Nanti suruh Abie set kan hari kita ambik gambar ramai2 cam gini pulak yer Abie.... mesti best.....



4 comments:

  1. wa.. meriahnye.. mcm2 kaler ade.. berdondon2 yg menarik tu..

    ReplyDelete
  2. meriah sungguh2 mah, suka aku tgk...syok amek gambar klu ramai2 mcm gini....family aku klu amek gambor alahai sgt lah tak meriah nyer

    ReplyDelete
  3. wahhhh... sgt besttt!! sgt meriah dgn kaler2 gituuu!! huhuuhu!!!

    ReplyDelete
  4. eheh....walaupun lambat berkumpul..tapi bila berkumpul tue memang syok....

    ReplyDelete

please be nice to me