Tuesday, October 14, 2008

Jamuan Hari Raya - Office

Assalamualaikum,

Last Friday (10/10/2008) office aku Syarikat Prasarana Negara Berhad wat Jamuan Hari Raya untuk staff ngan Farewell utk we all nya CEO yang dah resign before raya haritue. Buat pun kat Kelab Darul Ehsan, Ampang.

Huhuh patah kaki gak bila tak ada kereta nie. So pegi menumpang orang balik pun menumpang orang... luckily Che Nasir sudi nak menumpangkan haku balik. Biasa bila ada kereta sendiri nie berdesup jek nak balik pukul baper pun sukati. So adat menumpang orang ikutkan je lah kan.

Anyhow ini ada la sikit gambar2 masa Jamuan Hari Raya haritue...tak ada la banyak mana sebab again aku menumpang camera orang...






Nota kaki : haku tak leh terima kenyataan bahawasanya memang badan aku gemukssss uwaaaaaaaaaaaa

3 comments:

  1. gemukkss ke?? tak lah.. comel jer tgk! hehhehee

    ReplyDelete
  2. patut la Azwan beriya nak pakai baju melayu last week... baru tu tahu mengapa...

    ReplyDelete
  3. tatty....ada rasanya gambar ramai2 ngan dia...tapi tak ada dalam simpanan..sibuk dia haritue ngambik gambo orang....

    ReplyDelete

please be nice to me