Wednesday, October 15, 2008

Myself





Salam,

Ku tak tau nak cerita aper hari nieh. Just nak tayang style baru pakai tudung. By the way atas permintaan ramai, ku menjual anak tudung yang ku pakai ini. Fesyen zaman sekarang yang suka sangat pakai tudung berawning nieh....

Mula2 menceburkan diri dalam bidang awning ni rasa kelakar pulak...but now...ku addicted.... ahaksssss....not addicted to aisyah....buat addicted to tudung awning..ngeh ngeh ngeh....

anyhow....by this week or next week ku akan mencari stok utk anak tudung berawning ini.......jangan lupa jenguk blog bisnes saya yer....

amacam....sesuai tak saya memakai awning inieh...ngeh ngeh ngeh...

2 comments:

  1. Hehehhe..ini dia MamaMencah yg sokmo addicted to Aisyah sudah dtg menyibukks!

    Mah, kini ku sudah tahu apa itu awning. hehehe. Sebelum ni aku ingat tingkap umah jer ada awning hahaha...

    ReplyDelete
  2. ahaks han...... aku pun tak tau aper istilah sebenar...tapi dah depa seme kata awning..aku pun sebut ler awning...

    ReplyDelete

please be nice to me