Monday, November 6, 2006

Today is Monday

Assalamualaikum,

Semenjak dua menjak aku mengandung nie, entah kenapa malas betul aku nak pegi keje. Bukan takat malas, rasa nekad nak berenti keje pun ada. Nak duduk rumah jek. Langsung tak kose nak buat aper pun nak lepak nak tido jek aku rasa. Entah kenapa malasnyer time mengandung nie pun aku tak tau la...

Tahap mabuk dan loya aku nie belum fully okey lagi. Yang start datang menyerang sekarang migrain. Kepala pening gila. Tak tau la nak citer aper, dah lama tak update blog nie. Konon tadi nak letak la function2 canggih...tapi tak menjadik pulak. Tengok la dua tiga hari aku godek lagi. Pening pala la...

2 comments:

  1. hi you... lupa mau cakap:
    1) selamat hari raya
    2) congrats!!!!

    lama tarak borak dgn you la....

    ReplyDelete
  2. itu la..lama tak nampak you kat forum..

    ReplyDelete

please be nice to me