Monday, November 13, 2006

Again... Monday...

Assalamualaikum,

Agaknya hari Isnin je lah haku leh update blog aku nie kot. Entah ler.. don't feel like updating. Cerita hidup banyak...tapi nothing special to share...except for my experience masa mengandung nie la. So far muntah-muntah nie memang tersangatlah jarangnyer... tap yang haku banyak suffer nie kelembikan sewaktu mengandung dan keloyaan yang teramat sangat.

Loya-loya pun haku tak muntah jugak kekadang tue sampai rasa sebu perut awat la tak muntah-muntah, agaknya kalau muntah okey kot. Now aku dah start rasa batuk-batuk dan selsema. Badan pun rasa seram sejuk jek. Last week aku pegi checkup kat klinik lain saja la nak tengok cyst tue ada lagi ker tidak. Doktor dah tak nampak tapi dia tengok uri aku cam ada terkebawah sikit alamak dok risau jugak lepas satu satu.

Tapi yang tak hilang dari haritu sampai sekarang, sakit pinggang. Tak leh duduk lama sikit bangun jek sakit tul pinggang.

Okey lah..just nak share lates picture of my anak dara... nampak cam gatai la pulak.. blurr sikit.....




1 comment:

  1. model hong kong nie kalu berposing perghhh...kalah supermodel! hehehehe...

    ReplyDelete

please be nice to me