Wednesday, March 15, 2006

Berniaga!!! Berniaga!! Berniaga!!

Dua tiga menjak nie aku berkobar-kobar sungguh nak meniaga. Memang dah lama aku idam-idam nak meniaga nieh. Aku nak berhenti kerja tak nak keje makan gaji lagi tak nak keje ngan orang lagi aku nak kerja sendiri.

Tapi tue la dari sehari ke sehari, dok pk perniagaan apa yang nak buat. Aku rasa peluang tue dah melambak2 depan mata. Tapi aku tak jugak gunakan peluang sebaik-baiknya. Macammana yer, aku nak motivate diri aku sendiri. Semangat tue sungguh2 kobar-kobar.

Bila la aku dapat jalan perniagaan nieh. Sekarang nie aku dapat peluang baru untuk berniaga. Kali nie aku nekad, nak tak nak aku kene usahakan jugak. Kalau berjaya memang good bye la office ku... kuang.kuang..kuang..

7 comments:

  1. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

    ReplyDelete
  2. Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  3. Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  4. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

    ReplyDelete
  5. Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  6. Anonymous8:01 AM

    best regards, nice info »

    ReplyDelete

please be nice to me