Friday, January 20, 2006

Lewat lagi!!

Assalamualaikum dan Selamat Pagi,

Hari nie lambat aku sampai office, sampai kat stesen LRT kat KL Sentral tadi tak sempat nak serbu train so nak tak ndak terpaksa la aku que jugak ikut belakang orang. Hari ni style aku pegi kerja pun lain dari lain, alah bukan lain aper pun style tudung jek beza. Aku pakai selendang, saja la tengok orang lain pakai elok jek aku pun nak gak try sekali sekala tukar imej aper salahnyer kan.

Nothing much to story here. Aku pun tak tau nak ckp aper. Ketandusan Idea. Well ada idea sok aku sambung lagi.

tata.....

2 comments:

  1. Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

    I have a kerja dari rumah site. It pretty much covers kerja dari rumah related stuff.

    Come and check it out if you get time :-)

    ReplyDelete
  2. Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

    I have a kerja dari rumah site. It pretty much covers kerja dari rumah related stuff.

    Come and check it out if you get time :-)

    ReplyDelete

please be nice to me