Friday, March 2, 2012

Catatan....Hapy 8th Birthday Izzati Maisarah

Assalamualaikum,

Sebelum meroyan buat benda lain adalah baiknya aku buat entry nie yang dah tertangguh sampai 3 hari....sangat hampeh kan...

Selamat Hari Jadi buat anakanda yang tersayang Izzati Maisarah yang ke 8 tahun....

Birthday Izzati 28hb February haritue..(sama ngan baby Mawi tue).....

No celebration pun....just a wish dan ada la bawak dia jalan-jalan.  Hadiah masih terhutang...impian hadiah dia adalah dia nak basikal, tapi Mummy suh hold until end of year..suh kumpul duit belanja sekolah....ahaks bukan la hadiah namanya kan....nanti yer kakak... Mummy tak tau nak belikan apa utk kakak nieh... 

Mummy mengandung kali ni Izzati memang banyak sangat menolong Mummy, walaupun kakak asik la nak kene marah kan..... kakak dah leh mandikan adik, bagi adik makan.... tolong angkat kain, dah basuh kasut sekolah sendiri..... kakak sangat independent..... walaupun sebenarnya kene suruh / paksa (for certain job lah kan eheheh)...

Masa mula-mula mengandung Mummy sangat tak larat...kakak yang handle adik-adik...Mummy tido..kakak suapkan adik adik makan....tak bagi kacau Mummy tengah rehat...oh kakak Mummy sangat-sangat hargai.... 

Thank you kakak, Mummy appreciate sangat.... Mummy sayang sangat kat kakak tau..the one and only princess in the family (akan datang tak tau wahhhh ada hati nak menambah lagik ker)......

Gagah Mummy korek gambar-gambar lama kakak nieh....













how time fliesss....
kakak dah besar sekarang kakak...
kakak dah 8 tahun.....



kakak memang princess Mummy...
love you so much kakak...




 

1 comment:

  1. terharu plak daku sob sob sob .
    besar dah anak dara hang , xlama lagi bermenantu hahaha .

    hepi belated besday izzati .

    ReplyDelete

please be nice to me