Wednesday, March 28, 2012

Catatan....7 Bulan sudah....

Assalamualaikum




Bagus benar lah kan hapdet awal bulan akhir bulan huhuhuu
tak tau la kenapa mood nak berblog ni sudah kelaut dalam.....
ada masa2 gini ler.... 

Sekarang kandungan ku sudah nak mencecah 32 weeks...
huhuhu cuak tak cuak...tak kira la nak beranak berapa kali pun
cuak tetap cuak...

Badan makin berat....jalan pun dah mengengkang-ngengkang
ada masa memang rasa nak collapse jek...
serius...rasa cam tak laratnya lah...
sakit nak jalan....

Hanya yang pernah melalui nya sahaja yang tahu....
ku hanya harap biar lah cukup waktunya baby ni keluar
banyak urusan yang belum selesai...
esp. tang business nie...harap2 menjelang Mei semua settle...

Bulan 4 duk dendia tok sah nak biz biz sangat.... 
Baby memang galak duk dalam nieh...
tak tau la...agaknya sebab kandungan keempat kot...
bila bergerak tue rasa tak selesa ....
kadang bila main siku ker aper yang tajam leh terjerit2 aiii..

huhuhuhuhu..
doakan saya selamat yer...


pssttt... 32 minggu...aper benda pun tak prepare..mak blur nyah....

 

2 comments:

  1. la..xkan blur lg kak..br jek thn lps bersalin kn? jgn marah..jaga diri bek2...

    ReplyDelete
  2. oopss dua tahun lepas.... 2010 ehehehe...tua sudah....cpu kaput...

    ReplyDelete

please be nice to me